Aankoop

ideal_logo

Als je op onderstaande button klikt, word je naar een veilige betaalomgeving geleid waar je betaalt met IDeal.

Let op! Het bedrag dat je hieronder ziet staan, is het bedrag exclusief 21% btw.

Als je een product bestelt bij Evabrouwer.tv ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden

Workshop Laat zien wie je bent! - Workshop Laat zien wie je bent! € 497,-

Wat doe jij?
“Eeeh… nou ik heb een fotografiecursus gedaan, maar ik noem mezelf geen fotograaf, want ja, ik heb eigenlijk geen opdrachten.”

En jij?
“Ik zet mensen in hun kracht.”

Wat doe jij?
“Ik help ketenpartners met hun veranderopgave”

HUH?! Snap jij het?
Bovenstaande voorbeelden heb ik echt gehoord op netwerkbijeenkomsten. Het gebeurt ZO vaak dat ik vraag aan iemand wat ze doet (ja, meestal zijn dit vrouwen) en dat ik een totaal wazig verhaal krijg over hun bedrijf of vakgebied. Hoe komt dat?

1) Jouw wereld is voor jezelf bekend terrein. Het jargon, de werkwijze, je kunt het dromen! En je denkt dat het ook voor anderen gesneden koek is.
2) Je durft jezelf (nog) niet neer te zetten als die expert die je bent. Als die vakvrouw met járenlange ervaring. Je stelt jezelf onbedoeld te bescheiden op.

En that’s where I come in. ;) Ik prik haarfijn door die bubbel van ‘moeilijke’ woorden heen. Ik zie wat jouw potentie is. Ik kan jou de woorden geven om te beschrijven wat jij doet. En belangrijker: woorden, die jou aantrekkelijk maken bij je klant, zodat ze met je willen werken. Uiteraard gebaseerd op jouw eigen missie.

Dus weg met alle mitsen en maren, maar duidelijk en zelfverzekerd. En nee, dat betekent niet dat je overkomt als een bitch. Maar als de krachtige versie van jezelf, die er mag zijn. Die er nu al is.

Wil jij ook kernachtig vertellen wat jij doet? Gelijk bewijsmateriaal daarvan hebben? Helaas heb ik geen plek meer in mijn Pak je Podium Presentatiecursus en moest ik mensen teleurstellen. Maar het blijft kriebelen! Ik heb zin om met meer vrouwen aan de slag te gaan. Omdat ik in jou en mij geloof!

Daarom heb ik de volgende workshop bedacht. De Pak je Podium ‘Laat zien wie je bent’-workshop. Je krijgt een:
– Geheel verzorgde dag met lunch
– Trainingsochtend “kom to the point!”
– Make up-sessie, waardoor je mooiste zelf in beeld is
– Opname van een VIDEO waarin jij Laat Zien Wie je Bent
– Presentatie-ervaring
– Een inspirerende dag vol inzichten met gelijkgestemden

Deze dag bied ik aan voor 497,- euro. Geen geld voor een kernachtige boodschap die je overal naartoe kunt nemen en een prachtig filmpje met jouw missie! ;)

Reserveer hier je plek.

Liefs Eva